KompaniaE.W.T. e specializuar në Trajtimin e Ujit për aplikime Industriale, Bashkiake, Komunale, Hotele, Pallate, Shtëpi, etj.

–          Furnizim me Pajisje.

–          Projektim dhe ndërtim për sistemet e Trajtimit të Ujit.

–          Furnizim me pjesë këmbimi.

–          Mirëmbajtje dhe riparime.

–          Mbështetje teknike post-shitje.

Në bashkëpunim me kompaninë Belge EURAQUA (Pollet Group), ne mund tju ofrojmë dhe:

–          Standarte Europiane të certifikuara për origjinën dhe prodhimin e produkteve tona.

–          Zgjidhje me eficencë të lartë.

–          Pajisje me cilësi të lartë.

–          Deri në 4 vite garanci.

–          Mbështetje për zgjedhjen më optimale tekniko-ekonomike për cdo rast tuajin.

–          Cmime konkuruese.

–          Analiza laboratorike për përcaktimin e cilesisë të ujit tuaj.

Sic dihet, problemet me ujin ndryshojnë sipas zonave dhe lloji i trajtimit varet nga përdorimi i ujit të trajtuar.Për këtë arsye, ajo që kompania jonë ofron dhe kërkon është:

–          Njohuri të plotë e subjektit, kjo bazuar në eksperiencën tonë të madhe.

–          Zgjedhje midis një game të gjerë pajisjesh në varësi të rastit.

–          Zgjidhje të zgjuara sipas rastit.

–          Mbështetje teknike post-shitje.

–          Garanci për një kohë të gjatë.

Për secilën nga pikat e mësipërme, jeni të lutur të kërkoni propozimin tonë pa asnje detyrim.

 Personeli ynë me experiencë teknike dhe shkencore, bashkë me organizimin tonë të përkryer, janë në dispozicionin tuaj.