Z

TIRANA BUSINESS PARK

Impiant i Trajtimit te Ujit
Tirane – Shqiperi
Heqja e hekurit dhe magnezit -Filtrim – Zbutje – Dezinfektim
Viti i Ndertimi:2015

2

BEST WESTERN HOTEL

Impiant i Trajtimit te Ujit
Tirane – Shqiperi
Heqja e hekurit-Filtrim – Zbutje – Dezinfektim
Viti Ndertimi:2013

1

TIRANA INTERNATIONAL HOTEL

Impiant i Trajtimit te Ujit
Tirane – Shqiperi
– Zbutje –
Viti Ndertimi:2014

3

KISHA KATOLIKE SHEN GJERGJIT

Impiant i Trajtimit te Ujit
Durres – Shqiperi
Dezinfektim – Zbutje
Viti i Ndertimit:2015

4

SICPA SHPK

Impiant i Trajtimit te Ujit
Tirane – Shqiperi
Dezinfektim – Zbutje -Heqja e amoniakut dhe hekurit
Viti i Ndertimit:2014