Pajisje 100% Ekologjike për eliminimin e shtresave të kriprave të kalciumit. Fluid Force shkakton
ndryshime thelbësore kryesisht në strukturën kristalore të karbonateve dhe në elementët me përbërje kalciumi dhe magnezi.

Të mirat:
• Ruan gjithë llojet e tubave apo makinerive nga shtresat
e kripërave të kalciumit.
• Pajisje e jashtëme, e thjeshtë dhe e sigurtë në përdorim.
• Kursen në mirëmbajtje.
• Cmim shumë i ulët.
• 5 vjet garanci. Jeta e produktit mbi 30 vjet.
Zgjidhje e thjeshtë pa kimikate, pa prerje tubash apo modifikime, pa kosto mirëmbajtjeje dhe pa konsum energjie.